GOLDEN SHOT
Premium Speciality Coffee
GOLDEN SHOT a aparut din pasiune pura pentru cafea si dorim sa oferim
consumatorilor iubitori de cafea si specialitati cu baza de cafea, doar
sortimente de cafea premium, ca o cununa a experientei noastre de
peste un sfert de secol in acest domeniu.
GOLDEN SHOT
Credem cu tărie că noi, românii, avem propria cultură pentru
consumul de cafea. Afirmăm aceasta, bazându-ne pe informații sigure, din
statistici culese în ani de zile, din cele mai mari rețele de alimentație publică,
în care cafeaua este un produs de bază, din perspectiva vânzărilor.
125 lei buc
cumpără acum
Premium Speciality Coffee
Christmas Dream Blend
O cafea care miroase a sărbătoare
cumpără acum
Creată special pentru a fi băută lângă brăduț și cadouri, este
Cafeaua Preferată a lui Moș Crăciun. Cu un profil ciocolatiu tradițional,
textură siropoasă, dar corpolentă, urmate de un retrogust caramelizat plăcut, a
fost gândită pentru a fi băută cu sau fără lapte.
Recomandăm să o savurați exclusiv în seara de Crăciun, împreună
cu Moșul! Cum, însă, el e darnic și bun, a dat derogare să poată fi băută pe
toată durata sărbătorilor, alături de familie și oaspeți.
Golden Shot
Putem defini cafeaua preferată de români, ca fiind o băutură obținută cu ajutorul unui espressor
profesional (tradițional sau superautomat), din 10g cafea măcinată fin, prăjire
medie spre dark, cu un volum de apă de 120 ml, timp de extracție de ~33
secunde, cu o temperatură la ieșire de 74°C, dintr-un blend cu un cupaj 80%
Arabica și 20% Robusta.
Christmas Dream – Ediție 2023
Este o Cafea de Specialitate*, produsă într-o cantitate limitată (fiecare
pachet având un număr de la 1 la 1000); se prezintă sub forma de boabe cu grad de prăjire medie, ambalată în pungi de 500 g .Excelentă, atât pentru
un espresso savuros, cât și în combinație cu lapte, Christmas Dream vă
garantează o experiență unică în materie de aromă și gust. Pentru a le oferi, cât
mai multor iubitori de cafea, bucuria de a experimenta rețeta de cafea
preferata de Moșul, vom limita comenzile la
maximum 2 pachete
/ cumpărător.
Ponturi de consum
Pentru că nu toata lumea este familiarizată cu conceptul
de „Cafea de specialitate”, vă oferim, în continuare, câteva informații și
ponturi de consum pentru aceasta.
Momentul de aur pentru consumul „Cafelei
de Specialitate” este între 15 si 30 zile de la data prăjiri, iar cafeaua
trebuie consumată cât mai rapid
Conceptul de cafea de specialitate a apărut, pentru prima
dată, în 1974, într-un articol, și era atribuit boabelor de cafea cu cel mai
bun gust, specific microclimatelor geografice speciale în care au fost
crescute. Termenul “specialty coffee” are ca punct de plecare noțiunea de
“specialty foods”, și anume produse alimentare unice și valoroase,
manufacturate în cantități mici, din ingrediente de foarte bună calitate.
Potrivit Specialty Coffee Association (SCA), cafeaua care
este punctată cu 80 de puncte sau mai mult, pe o scară de 100 de puncte, se
notează cu termenul de „specialitate”. Cafeaua de specialitate este
cultivată în zone cu climate speciale și sunt remarcabile, datorită corpului
plin, a notelor deosebite de gust și a numărului redus de defecte. Aromele și
gusturile speciale sunt rezultatul caracteristicilor și al compoziției
solurilor pe care sunt cultivați arborii de cafea.