Font Awesome Icons

 0726 357 685 ;  0727 334 333

GOLDEN SHOT

Premium Speciality Coffee  

GOLDEN SHOT a aparut din pasiune pura pentru cafea si dorim sa oferim
consumatorilor iubitori de cafea si specialitati cu baza de cafea,  doar
sortimente de cafea premium,  ca o cununa a experientei noastre de
peste un sfert de secol  in acest domeniu.   

GOLDEN SHOT
Credem cu tărie că noi, românii, avem propria cultură pentru
consumul de cafea. Afirmăm aceasta, bazându-ne pe informații sigure, din
statistici culese în ani de zile, din cele mai mari rețele de alimentație publică,
în care cafeaua este un produs de bază, din perspectiva vânzărilor.
125 lei buc
cumpără acum

Premium Speciality Coffee
Christmas Dream Blend

O cafea care miroase a sărbătoare
cumpără acum

Creată special pentru a fi băută lângă brăduț și cadouri, este
Cafeaua Preferată a lui Moș Crăciun. Cu un profil ciocolatiu tradițional,
textură siropoasă, dar corpolentă, urmate de un retrogust caramelizat plăcut, a
fost gândită pentru a fi băută cu sau fără lapte.

Recomandăm să o savurați exclusiv în seara de Crăciun, împreună
cu Moșul! Cum, însă, el e darnic și bun, a dat derogare să poată fi băută pe
toată durata sărbătorilor, alături de familie și oaspeți.

Golden Shot
Putem defini cafeaua preferată de români, ca fiind o băutură obținută cu ajutorul unui espressor
profesional (tradițional sau superautomat), din 10g cafea măcinată fin, prăjire
medie spre dark, cu un volum de apă de 120 ml, timp de extracție de ~33
secunde, cu o temperatură la ieșire de 74°C, dintr-un blend cu un cupaj 80%
Arabica și 20% Robusta.

Christmas Dream – Ediție 2023 

Este o Cafea de Specialitate*, produsă într-o cantitate limitată (fiecare
pachet având un număr de la 1 la 1000); se prezintă sub forma de boabe cu grad de prăjire medie, ambalată în pungi de 500 g .Excelentă, atât pentru
un espresso savuros, cât și în combinație cu lapte, Christmas Dream vă
garantează o experiență unică în materie de aromă și gust. Pentru a le oferi, cât
mai multor iubitori de cafea, bucuria de a experimenta rețeta de cafea
preferata de Moșul, vom limita comenzile la
maximum 2 pachete
/ cumpărător.

Ponturi de consum
Pentru că nu toata lumea este familiarizată cu conceptul
de „Cafea de specialitate”, vă oferim, în continuare, câteva informații​​ și
ponturi de consum pentru aceasta.

Momentul de aur pentru consumul „Cafelei
de Specialitate” este între 15 si 30 zile de la data prăjiri, iar cafeaua
trebuie consumată cât mai rapid

Conceptul de cafea de specialitate a apărut, pentru prima
dată, în 1974, într-un articol, și era atribuit boabelor de cafea cu cel mai
bun gust, specific microclimatelor geografice speciale în care au fost
crescute. Termenul “specialty coffee” are ca punct de plecare noțiunea de
“specialty foods”, și anume produse alimentare unice și valoroase,
manufacturate în cantități mici, din ingrediente de foarte bună calitate.

Potrivit Specialty Coffee Association (SCA), cafeaua care
este punctată cu 80 de puncte sau mai mult, pe o scară de 100 de puncte, se
notează cu termenul de „specialitate”. Cafeaua de specialitate este
cultivată în zone cu climate speciale și sunt remarcabile, datorită corpului
plin, a notelor deosebite de gust și a numărului redus de defecte. Aromele și
gusturile speciale sunt rezultatul caracteristicilor și al compoziției
solurilor pe care sunt cultivați arborii de cafea.

Termeni si conditii​

Pentru  o interpretare corectă a informațiilor ce apar pe siteul Profesionalespresso.ro vă rugăm să găsiți mai jos termenii și condițiile convenite de deținătorul site-ului, pe care vă obligați să le respectați prin plasarea unei comenzi.

În cazul în care nu sunteți siguri că ați înțeles un anumit termen și/sau dacă într-un anumit context acesta este confuz vă rugăm să solicitați clarificări utilizând formularul de contact de pe siteul professionalespresso.ro

Termeni:

  1. Vânzător, Seller, Prestator, Furnizor se referă la profesionalespresso.ro, site deținut de M&M MARKETING SRL , CUI RO RO23534105, Buzău, Str. Unirii, Nr. 4, capital social 1000 lei.
  2. Cumpărător, Buyer, Beneficiar, Client se referă la orice persoană fizică și sau juridică care accesează site-ul profesionalespresso
  3. Consumabile se referă la orice produs alimentar sau nealimentar care în mod normal nu este reutillizabil
  4. Echipamente se referă la orice aparat electronic, electric, mecanic și/sau combinație a acestora care utilizează/depozitează/combină anumite ingrediente alimentare – în cazul nostru preponderant cafea, lapte, ceai, pulberi alimentare – ce pot produce un produs finit nou(din nou în cazul nostru este vorba de băuturi calde ca: espresso, cafea, cappuccino, ceai, etc.). De asemenea Echipamente se referă și/sau la orice aparat ce poate livra un anumit consumabil(dispenser de pahare, capace, etc.)

Service și garanție

  • Garanția se acordă diferit de la un producător la altul.
  • Garanția standard este de 1 an sau un anumit nr. de porții, în funcție de modelul aparatului (15.000 – 80.000).
  • Garanţia se efectuează la sediul Profesional Espresso sau la sediile partenerilor agreați. La cerere, intervenţia se poate face la sediul clientului cu achitarea costurilor de deplasare.
  • Termenul legal de remediere a unei probleme tehnice in perioada de garantie este de 30 de zile calendaristice.
  • Dupa caz, clienţii pot opta pentru contracte de „Mentenanţă preventivă” sau contracte „Full service” care le va garanta o disponibilitate de peste 99,7% a echipamentelor in regim de exploatare 24/7.
  • În cazul contractelor de „Mentenanță preventiva” şi „Full service”, termenul de reparație garantat este în funcție de SLA (service-level agreement)-ul ales.
  • În toate cazurile, timpul standard de răspuns este de 24 de ore.Timpul de răspuns înseamnă că un specialist Profesional Espresso va lua legătura cu clientul și va încerca să rezolve problema la telefon sau să găsească cea mai bună soluție, cu costuri minime pentru acesta.
  • De asemenea, există posibilitatea asigurării unui echipament de schimb, în perioada în care aparatul nu este funcțional (este defect).

Retur

  1. Profesional Espresso este o companie cu bune practici şi va face întotdeauna tot posibilul pentru rezolvarea oricărei probleme semnalată de clienţii săi într-un termen cât mai scurt şi spre satisfacţia deplină a acestora. Totuşi având în vedere numărul mare de comenzi primite ne este imposibil să intrăm foarte în detaliu în ceea ce priveşte motivul returului, din acest motiv vă recomandăm ca înainte să plasaţi o comandă să solicitaţi informaţii unui consilier Profesionalespresso, dacă nu sunteţi siguri că ştiţi exact ce produse aveţi nevoie astfel încât să evitaţi returul produselor comandate.
  2. Profesionalespresso nu primeşte retur echipamentele vândute însă va face tot posibilul ca acestea să funcţioneze optim în conformitate cu specificaţiile tehnice pentru care acesta a fost construit
  • În cazul consumabilelor produse alimentare şi cele conexe(pahare, capace, paletine): cafea, lapte, zahăr, etc., produsele se pot returna în 14 zile calendaristice, doar dacă mai au minim 25% din termenul de garanţie valabil şi doar în limita a 500 de lei/an.
  • Consumabilele pot fi schimbate dacă nu corespund din punct de vedere organoleptic(aceste produse nu sunt în conformitate cu specificul lor | *nu se vor lua în considerare reclamații de genul ”cafeaua nu este la fel de bine prăjită/sau prea prăjită în comparație cu data trecută când am cumpărat sau față de cea cumpărată de la alt magazin”). De asemenea consumabilele se returnează doar dacă au fost depozitate și transportate în conformitate cu termenii specificați pe ambalaj.
  1. Piesele de schimb și agenții chimici(detergenți, detartranți etc.) pot fi returnați doar dacă acestea se aflau în stoc la data comenzii(ne fiind comandate special pentru dumneavostră) și dacă sunt sigilate și complete.

Cum comand

Comenzile ONLINE au PRIORITATE si garantează preluarea corecta a datelor de facturare si livrare.

I. Online

Pentru a comanda online trebuie sa iti creezi un cont pe site-ul Profesionalespresso.ro daca nu ai deja unul.

  • Pasul 1. După ce ai ales produsul pe care il doresti apasa pe butonul „Adauga in cos„. Produsul va fi adaugat in cosul tau de cumparaturi.

  • Pasul 2. Pentru a vedea ce produse ai selectat apasa butonul „Cosul meu„.

  • Pasul 3. Dupa ce ai adaugat toate produsele pe care vrei sa le cumperi apasa butonul „Cosul meu„, iar apoi daca vrei sa finalizezi comanda apasa „Vezi detalii cos„.

  • Pasul 4. In noua pagina care se va incarca iti va aparea optiunea „Continua cu finalizarea comenzii„. Apasa acest buton si comanda ta este aproape gata, mai ai doar un pas! Daca nu te-ai logat inainte de a incepe cumparaturile ti se va deschide o noua ferestra in care trebuie sa introduci adresa de e-mail si parola; daca esti deja logat trebuie doar sa introduci datele de contact care vor fi folosite pentru a lua legatura cu tine si pentru a-ti fi livrate produsele ulterior.

II. Prin e-mail

Poti comanda produsele preferate si completa formularul de contact de pe site: https://profesionalespresso.ro/contact/

Cum se livrează

 

Optiuni de expediere

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.

Nu toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producătorului.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Transport gratuit in București si in tara pentru comenzile de peste 500 lei in limita a 4 kg, in raza de acoperire a firmelor de curierat.

*IMPORTANT!

Produsele se pot verifica la livrare doar daca s-a ales in prealabil optiunea deschidere colet.
Livrarea produselor se face pana in fata imobilului casa / bloc. Clientul are obligatia de a se asigura ca, la data livrarii, exista persoane desemnate pentru a primi produsele.

Cum plătesc

1. Ramburs

  • Se plăteste, curierului care livrează produsele. Taxa de livrare este inclusa in valoarea facturii.

2. Plata prin Card

  • Online pe site-ul profesionalespresso.ro

    • Se pot efectua plati online cu cardul (personal sau al firmei);
    • Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD;
    • Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii;
    • Pentru finalizarea oricarei tranzactii trebuie furnizat:

      • codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii);
      • data de expirare;
      • ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta.

3. Ordin de plată

  • Se genereaza o factura proforma si se trimite prin e-mail sau fax catre client de un agent profesionalespresso.ro. Contul bancar este trecut in factura proforma in functie de cererea clientului.
  • Produsele vor fi trimise clientului dupa ce se are evidenta intrarii banilor in contul bancar al profesionalespresso.ro